Selvbetjeningsservice til ejendomsmæglere, der skal formidle salg af ejendom i Grundejerforeningen af 11. februar 1931 - Brønshøj

For spørgsmål og andet vedr. salg og ejerskifte kontakt venligst: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Grundejerforeningens udstrækning kan ses her.

Det senest vedtagne kontingent/vejfondbidrag, fremgår af sidste generalforsamling. Foreningen opkræver ikke yderligere bidrag/kontingent eller indskud.

Kontingent:

Kontingent er for 2016 fastsat til at være 500 kr. + afdrag på fælleslån, dog kun for de medlemmer som har valgt at deltage i lånet .

Det almindelige kontingent opkræves ligeligt af alle medlemmer med en andel. Undtaget herfra er:

  • Matrikkelnr. 2604, 2649, 2680 og 2763 på Slotsherrensvej, der kun betaler halvt kontingent, da de ikke har egen privat vej.
  • Matrikkelnr. 2908 og 2909 på Elmelundevej, der hver især betaler dobbelt kontingent.

 

Enkeltparceller, der er opdelt i ideelle anparter eller udstykket i ejerlejligheder, deltager med antallet af enheder dog max. 2.

Kabel TV:

Grundejerforeningen formidler ingen antennesignaler eller bredbånd. Yousee kan levere kabel-TV til dele af foreningen.

Ejerskifte:

Meddelelse om ejendommens overdragelse og dermed følgende udtræden for sælgeren og indtræden for køberen skal senest 14 dage efter handlens indgåelse anmeldes til foreningen af sælgeren.

De til medlemskabet knyttede rettigheder indtræder først, når grundejerbidrag er betalt, og et indtrædende medlem, der erhverver en ejendom, hvor sælgeren er i betalingsrestance, er pligtig til at udrede det skyldige beløb og får først de til med­lemskabet knyttede rettigheder, når dette er sket.

Foreningens vedtægter

Kontingent restance:

Hvis du som ejendomsmægler skal høre om en konkret ejendom er i restance, bedes du sende en mail til foreningens administrator på denne e-mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Ejendomsoplysninger fra Københavns Kommune

Boligsiden er en service udviklet af Dansk Ejendomsmæglerforening for at give dig et samlet overblik over de boliger, der er til salg på Internettet netop nu. Oplysningerne opdateres flere gange i døgnet og hermed sikres du altid adgang til de nyeste oplysninger.

Dansk Ejendomsmæglerforening er interesseorganisation for statsautoriserede ejendomsmæglere i Danmark. Foreningen blev stiftet i 1912 og har til formål at varetage medlemmers erhvervsmæssige interesser.

RobinHus.dk er forum for direkte, hurtig kontakt mellem købere og sælgere af fast ejendom. RobinHus.dk tilbyder boligannoncering og billige, standardiserede salgsløsninger til boligejere, der selv arbejder aktivt med i deres boligsalg. RobinHus.dk er ikke ejendomsmægler, men henviser til kvalificerede ejendomsmæglere og advokater over hele landet.